Domaine les Grands Pérons

chambres d'hôtes

In maart 2018 zijn wij, Tanja Verdonschot en Rob Rombouts, verhuisd naar een authentieke streekboerderij in de omgeving van het dorpje Hérisson in het departement Allier, regio Auvergne-Rhône-Alpes. Wij wonen ruim 300 km onder Parijs en zo'n 750 km ten zuiden van onze "hometown" Breda, niet ver van de A71 en N79/N145. 

Vanaf januari 2020 bieden wij twee ruime gastenkamers (±60m2) met ieder een eigen opgang en badkamer. Beide kamers liggen op de eerste verdieping van ons huis. Ze hebben ieder een afzonderlijke ingang. In Chambre Chic kun je overnachten met maximaal 4 personen,  In Chambre Rustique kun je overnachten met maximaal 3 personen. Ook hebben wij een campingbedje met toebehoren ter beschikking voor de kleintjes tot 2 jaar.

Waarom deze streek en deze plaats? Ondernemen en wonen in Frankrijk is een langgekoesterde wens. Veel ruimte, ongerepte natuur, wandelen, fietsen, schone lucht, leuke plaatsen om te bezoeken. Dat zijn op zich al redenen genoeg!

Maar ook de goede bereikbaarheid vinden we een belangrijk punt: met de snelweg op slechts 10 minuten rijden, is het een fijne plek om te overnachten op reis naar het zuiden of juist op de terugreis.

Voor degenen die een aantal dagen willen verblijven: er zijn voldoende mogelijkheden om van de omgeving te genieten. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we geven u graag leuke suggesties.

U kunt bij ons kiezen voor  Ontbijt en Table d'hôtes. Wij serveren u een continentaal ontbijt. In de avond serveren wij u een diner wat met liefde bereid is. Wij houden van de internationale keuken. Geen vanzelfsprekende gerechten. Een goed glas wijn of een verfrissend drankje, het staat op de juiste temperatuur klaar.  

Precies zoals wij het zelf ook zouden willen!

Bienvenue,

Tanja en Rob

 

 

  


 


 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram