Domaine les Grands Pérons

chambres d'hôtesChambre Chic & Chambre Rustique

Wij verhuren 2 ruime kamers (±60m2), Chambre Chic en Chambre Rustique . Beide gelegen op de eerste verdieping van onze boerderij en beide met een eigen opgang.

Chambre Chic

(1-4 personen)

Onze Chambre Chic is een ruime sfeervolle kamer (±60m2). Uitermate geschikt als familiekamer. De kamer heeft 2 ruimtes. De eerste ruimte heeft een boxspring (180x200), een zitje, een eettafel en de faciliteiten voor koffie en thee. De tweede ruimte heeft een boxspring (160x200), met daaraan grenzend de badkamer met een ruime inloopdouche (80x140), een bureautje en een kledingkast.

Uw kamer bevindt zich op de eerste verdieping van onze boerderij en heeft een eigen opgang. Vanuit uw kamer heeft u prachtige vergezichten en kunt u heerlijk tot rust komen. 

Indien u ontbijt wenst, wordt dit in een mand aan uw kamer geserveerd. U kunt kiezen om in uw kamer te ontbijten of buiten aan een picknicktafel.

De kamer heeft een beeldscherm met chromecast. U kunt daarmee met uw eigen abonnementen uw programma's streamen. Gratis WiFi.

Op aanvraag hebben wij een campingbedje voor baby's tot 2 jaar. het campingbedje bestaat uit een bedje met matras met matrasbeschermer en hoeslaken en een dekentje voor de baby. e inloopdouche Chambre Chic


Chambre Rustique

(1-3 personen)


Onze Chambre Rustique is een ruime kamer (±60m2), landelijk ingericht. U slaapt in een comfortabel bed van 180x200 (boxspring). De kamer is gezellig ingericht met steiger houten details. Er is nog een bed opgesteld voor eventueel een derde persoon. Uw badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en ruime inloopdouche (80x140). 

Op de kamer kunt u gebruik maken van faciliteiten voor koffie en thee. Tevens heeft de kamer een beeldscherm staan met chromecast. U kunt daarmee met uw eigen abonnementen uw programma's streamen. Gratis Wifi. 

Indien u ontbijt wenst, wordt dit in een mand aan uw kamer gereserveerd. U kunt kiezen om uw ontbijt op uw kamer te nuttigen of u kunt gebruik maken van de picknicktafel.

Uw kamer bevindt zich op de eerste verdieping van onze boerderij en heeft een eigen opgang. Vanuit uw kamer heeft u een prachtig uitzicht. 


Prijzen Chambres Chic & Rustique

(per nacht, excl. toeristenbelasting € 0,50 per persoon, per nacht)


1 persoon

€ 69,00

2 personen

€ 69,00

3 personen

€ 89,00

4 personen

€ 109,00


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram